AKTUELNO

Pevač se sve bolje oseća.

Zdravstveno stanje pevača Darka Lazića sve je bolje i on je počeo da govori, a njegova porodica, kao i devojka Marina Gagić, danas su tri puta dolazili u bolnicu.

Jedna od medicinskih sestara Zemunske bolnice, gde je Darko smešten na odeljenju intenzivne nege, rekla je da su se roditelji pevača i njegova izabranica danas obratili Laziću koji je sada svestan i počeo je da izgovara reči.

Foto: Andrej Nihil

- Darku mozak odlično radi i sve ga zanima. Roditelji su mu prepričali da je ogromno interesovanje medija, majka i devojka su ga mazile i hrabrile da izgura junački period oporavka - ispričala je ona.

PROČITAJTE JOŠ: BIĆE SAVRŠEN DODATAK SPEKTAKLU KOJI JE PRIPREMILA: ONE su specijalne gošće na koncertu Maje Berović! (FOTO+VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Darko Lazić je pre dva dana probuđen iz veštačke kome, a stručni tim lekara koji brine o Darku ovih dana treba da donese odluku kada će pevaču biti operisana noga. Tačan datum još uvek se ne zna, budući da se iz sata u sat prati Darkovo stanje nakon buđenja iz veštačke kome, dok će u petak u KBC Zemun, gde se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja.

Pink.rs

#Darko Lazić

'