AKTUELNO

Ona je neko koga svi jedva čekaju da vide!

Kada se pojavila u prvoj sezoni najgledanijeg dečijeg takmičenja na ovim prostorima, "Pinkovim zvezdicama", Lena Stamenković je svojim glasom očarala sve. Sada se, četiri godine kasnije, vraća na velelepnu scenu u jubilarnoj sezoni, "Pinkove zvezdice - All Stars".

Kako sama kaže, Lena je veoma uzbuđena što se vraća na dobro poznatu scenu, a jedna stvar je posebno raduje:

Bila sam u prvoj sezoni, vraćam se posle četiri godine i srećna sam što sam ponovo deo ovog projekta i što ću videti svoje drugare koje nisam dugo videla. Veoma sam uzbuđena - iskrena je bila Lena.

Kako ova peta, jubilarna sezona, okuplja najbolje od najboljih, Lena nam je otkrila kojih stvari se plaši, a kojih ne:

Plašim se malo žirija jer mislim da su velika očekivanja sada od mene, ali se nadam da će sve proći odlično. Konkurencije se ne plašim jer smo svi mi ovde drugari, ali žirija se plašim (smeh). Mislim da će oni biti strožiji, ne znam kako će sve biti - otvorena je bila ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Koncept "Pinkovih zvezdica - All stars" je drugačiji od prethodnih sezona, te smo Lenu upitali sa kojom velikom zvezdom bi volela da se nađe na sceni i peva u duetu. S obzirom na to da je ona predstavljala našu zemlju na "Dečijoj pesmi Evrovizije", nije nas iznenadio njen odgovor:

Volela bih da se na sceni nađem sa Marijom Šerifović, prija mi njena energija, nekako smo slične i mislim da bi to bio pravi pogodak - rekla je Lena.

Na kraju, ona je imala veoma važnu poruku za žiri:

Žiri, nemojte biti toliko strogi, izvalite se u svojim stolicama i uživajte - rekla je za kraj kroz smeh ova talentovana devojčica.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Lene, ovog petka videćete nastupe Nikole Milenkovića, Darije Vračević, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Todora Kitanovićam Teodore Marković, Igora Lazarevića, Ivane Dimkovski i Isidore Mitić, zato ne propustite drugu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 2. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Lena Stamenković

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'