AKTUELNO

Vraća se sigurnija u sebe!

Ivana Dimkovski pokazala je veliki talenat u prethodnoj sezoni najgledanijeg dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice" a sada se opet vraća na scenu u petoj, jubilarnoj sezoni, "Pinkove zvezdice - All Stars" koja okuplja najbolje takmičare iz prethodnih godina.

Ona je bila vidno uzbuđena što će se ponovo takmičiti i ne krije da jedva čeka da se pojavi na impresivnoj sceni:

U četvrtoj sezoni sam se takmičila i iskustvo mi je bilo fenomenalno. Sada se ponovilo, predivno mi je i jedva čekam da se nađem na sceni i da sve počne - rekla je Ivana.

Ivana se trudila da vežba tokom pauze koju je imala između prethodne i ove sezone, te je sada, kako sama kaže, sigurnija u sebe, a konkurencije se ne plaši:

Popravila sam svoj stav na sceni, sigurnija sam u sebe i pevanje mi se, naravno, popravilo. Konkurencije nema jer smo mi svi sada koji smo ovde odlični i svi se družimo - iskrena je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

U crvenim stolicama u ovoj petoj, jubilarnoj sezoni, sada sede Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar, što se Ivani veoma dopada, te smatra da neće biti stroži nego ranije.

Mislim da neće biti stroži, žiri u ovom sastavu mi se jako dopada i mislim da će ostati isti kada su kritike u pitanju. Ja bih volela da nas podrže kao što su i do sada radili i da nas ocenjuju fer i onako kako treba.

S obzirom na to da je koncept u novoj sezoni drugačiji nego ranije, Ivanu smo upitali sa kim bi volela da se nađe na sceni, a ona je kao iz topa odgovorila da bi to bila Evrovizijska pobednica:

Volela bih da pevam u duetu sa Marijom Šerifović, ja nju obožavam, njen stav mi se jako dopada, mislim da smo slične i zato bih volela da se nađem na sceni sa njom - zaključila je Ivana.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Ivane, ovog petka videćete nastupe Lene Stamenković, Darije Vračević, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Todora Kitanovića, Teodore Marković, Igora Lazarevića, Nikole Milenkovića i Isidore Mitić, zato ne propustite drugu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 2. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'