AKTUELNO

- Nameračili su se na onog koji ne odustaje - rekao je Tomović.

Jedan od najzapaženijih ljubavnih parova u drugoj sezoni "Zadruge" bili su svakako Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović. Međutim, nakon što su oboje napustili rijaliti, ova veza je okončana.

Tomović je ove večeri gost u emisiji "Amidži šou", a ovom prilikom je otkrio na koji način je Stanija stavila tačku na njihovu romansu.

Foto: TvPink Printscreen

Sve ono što su videli ljudi to znaju, posle toga se dogodio prekid kontakta. Ne bih ulazio u to zašto se to desilo. Devojka je imala operaciju, Bogu hvala, sve je dobro. Niko nikada neće čuti da ružno govorim o bilo kojoj bivšoj devojci. Ona je tako odlučila. Trebalo je da stavim lavlju kandžu umesto katanca tamo u Vrnjačkoj banji. To je neko presekao, to se graniči sa ludilom. Kako da razumeš osobu koja dođe i otkine katanac? Nikada se nisam sretao sa takvim ljudima. Sada stoje dva. Nemam pojma šta to znači. Ako se ne ostvari ljubav, idem ja da ih otkinem. Bilo je prepucavanja, njen PR tim se prepucavao sa mnom. Meni je Bog dao dug jezik. Rekao sam sve što mislim i to je to. Postoji šansa da se pomirimo. U "Zadruzi" sam napravio meni i njoj krst. Ne muvam se ja sa njenim PR timom nego sa njom. Pre su se tetke, babe mešale, sad PR tim. Namerili su se na nekoga ko ne odustaje. Da me ona zove i kaže, ok, ali zove me njen PR tim - istakao je Vladimir.

Podsetimo, Dobrojevićeva je napustila rijaliti zbog operacije koju je morala da obavi, te je hitno otputovala u Ameriku, a sa Tomovićem se još nije videla.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI SI PRIKRIVENO ZLO! Aleksandra UPOREDILA Davida sa Čabarkapom: On je bio otvoren, ti si lažov! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom snimku.

R. L.

#Amidži Šou

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'