AKTUELNO

Da pevač zna za ovo ne bi mu bilo prijatno.

Pevač Slobodan Batjarević Cobe ušao je u "Zadrugu" kao oženjen muškarac koji je kod kuće ostavio suprugu Anu i sina. Ipak, mnogi zadrugari su tvrdili da se njemu dopada Marijana Zonjić i da su emocije sa njene strane uzvraćene.

Večeras je cela ova priča doživela kulminaciju kada je Lepi Mića baš njih dvoje postavio za potrčke kako bi razrešili svoju pruču, u čemu su ga podržali i ostali zadrugari, uvereni da među njima sevaju varnice.

Njih dvoje su to još jednom porekli, a portal Pink.rs je ovim povodom pokušao da stupi u kontakt sa njegovom suprugom Anom. Ipak, na naše iznenađenje, u sitne sate na njen telefon nam se javio muškarac!

Foto: TvPink Printscreen

- Ne mogu ništa da izjavim - rekao je on, a kada smo ga pitali za Cobetovu suprugu, tvrdio je da ona nije tu:

- Ona trenutno nije kod majke, nije u kući.

On nam se predstavio kao pevačev komšija, ali nije razjasnio zbog čega se on javlja na telefon njegove supruge, pa nam je samo kratko prokomentarisao priče da se Cobe i Marijana sviđaju jedno drugom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Gledao sam, ali to me ne interesuje. Mislim da to nije istina - izjavio je kratko on i prekinuo razgovor.

PROČITAJTE JOŠ: I SLOBA JE BIO OŽENJEN: Marijana i Cobe se pravdali da su samo prijatelji, ali NIKOGA NISU UBEDILI U TO! (VIDEO)

Kako će se ova priča dalje razvijati ostaje nam da vidimo u narednim danima, kada će Zonjićeva i Batjarević deliti istu sobu.

Autor: V. T.

#Marijana Zonjić

#Slobodan Cobe Batjarević

#supruga

'