AKTUELNO

Pevačica i dalje ne planira da se ostvari u ulozi majke, već ističe da će se to dogoditi onda kada za to dođe pravo vreme.

Nakon Danice Maksimović, u studio Ognjena Nestorovića i Tijane Price stigla je i pevačica Marina Visković, koja je popularnom voditeljskom paru otkrila kako se provela na novogodišnjem nastupu.

Foto: Printscreen

- Bilo mi je stvarno prelepo. Trudila sam se da to bude na najvišem mogućem nivou, ovu Novu godinu ću dugo pamtiti - iskrena je bila pevačica u emisiji "Premijera - Novogodišnji specijal", a onda je otkrila koga je poljubila u ponoć.

Foto: Printscreen

- Kao i svake godine, to su bili muzičari. Dečko mi je bio kod kuće, prehladio se, pa ćemo mi to večeras proslaviti. Danas ću kod kuće uživati, prija mi odmor, volim novogodišnju atmosferu - rekla je Viskovićeva.

Foto: Printscreen

Nakon sumiranja utisaka iz najluđe noći, pevačica se osvrnula na sve ono što se dešavalo u 2016. godini, ali i na ono što priželjkuje u ovoj, novoj godini.

Foto: Printscreen

- Godina mi je bila zaista bila lepa, Zahvalna sam na svim stvarima koje su mi se desile u životu, a mislim da će ova 2017. godina biti vrlo značajna za mene. Pripremam treći album, čekam da se završi ceo haos oko dočeka - rekla je pevačica i istakla da još ne razmišlja o tome da se ostvari u ulozi majke.

Autor: D. Tanasijević

#Marina Visković

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

#pevačica

'