AKTUELNO

Članica žirija emisije "Ja imam talenat" osvrnula se u novogodišnjoj "Premijeri" na svoje učešće u emisiji "Ja imam talenat".

Poznata srpska glumica Danica Maksimović, koja je u 2016. godini zauzela mesto u sudijskoj stolici emisije "Ja imam talenat", sam početak svog gostovanja u emisiji "Premijera - Novogodišnji specijal" iskoristila je kako bi svim gledaocima poželela lepu i uspešnu Novu godinu.

Foto: Printscreen

- Želim da poručim našem narodu da su više nasmejani, da zaborave teške trenutke iz 2016. godine. Ako čovek pogleda u svoje srce uvek se nađe taj mali tračak nade da sebi možemo priuštiti lepe stvari i vedrije trenutke - rekla je sjajno raspoložena glumica, a onda se osvrnula i na svoje učešće u najpopularnijem talent-šou programu na svetu.

Foto: Printscreen

- Talenat je za mene nešto baš lepo i uzbudljivo. Ja se borim protiv banalnosti, neukusa, tu sam rigorozna i ne volim takve ispade - iskrena je bila Maksimovićeva.

Foto: Printscreen

Tokom njenog gostovanja, u emisiju se sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" uključila i njena koleginica iz žirija Ana Nikolić koja je na račun glumice uputila brojne komplimente, a ni Danica nije štedela reči hvale, pa je pop zvezdi poželela sve najbolje u 2017. godini.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Premijera

#glumica

'