AKTUELNO

Da li njena smrt ima veze sa pretnjama?

Plejboj zečica i epizodna glumica serije "Selo gori, a baba se češlja" Ivana Mlađović pronađena je prethodnog dana mrtva u stanu svog prijatelja. Pored nje u besvesnom stanju je ležao njen verenik Miloš Kovačević, kojem je, nakon lekarske intervencije, stanje stabilno.

Foto: Facebook

Verenik preminule glumice Ivane Mlađović, Miloš Kovačević, pre tragičnog događaja dobio je pretnje nakon ubistva poznatog MMA borca Radoša Joksimovića iz Kragujevca.

Radoš je ubijen pre par sati, Kovač neka sačeka svoje vreme - glasila je poruka čiji je snimak ekrana uz svoj komentar Miloš objavio na Fejsbuku.

Foto: Facebook Printscreen

Moje saučešće porodici ovog momka koji je sinoć poginuo! Počivaj u miru, brate... A ovi jadnici koji šalju ovakve poruke meni bliskim osobama obične su si*ice, čim na ovaj način i sa tuđeg profila pokušavaju da prete ili šta već... Ne plašim se da umrem, dođi ca*o slobodno! - naveo je on.

Pročitaj više: DOSTA JE VREMENA PROŠLO I NE DOŽIVLJA ME VIŠE TAKO OZBILJNO: Nikolina Pišek OTVORILA DUŠU i pričala o detaljima svog braka!

Niko nije ni slutio da će posle određenog vremena doći do situacije u kojoj će njegova verenica izgubiti život. Što se Miloša tiče, prema najnovijim podacima, on nije životno ugrožen.

I.R.

#Ivana Mlađović

'