AKTUELNO

Hvala svima onima koji su glasali - rekla je najveća balkanska zvezda.

Iza najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović je i više nego uspešna godina, a i u 2017. godinu zakoračila je sa novom nagradom. Naime, Cecina pesma ''Trepni'' sa novog albuma ''Autogram'' pobedila je u oštroj konkurenciji za Hit 2016. godine od 26 predloga koje su za vas odabrali TV Pink, emisija Premijera i portal Pink.rs. Cecina numera prikupila je čak 8.211 glasova.

Najvećoj balkanskoj zvezdi je uživo u specijalnom novogodišnjem izdanju emisije ''Premijera'' uručena nagrada, a ona je sa gledaocima podelila utiske.

- Hvala puno, presrećna sam. Na najbolji mogući način sam ušla u Novu godinu. Hvala svima što su glasali - rekla je Ceca za specijalno novogodišnje izdanje emisije ''Premijera'' i osvrnula se na svadbu Danice Karić na kojoj se sjajno provela.

Foto: Printscreen

- Sinoć mi je bilo prelepo, bila je romantična žurka, baš romantična svadba. Toliko pozitivne energije na jednom mestu, baš sam uživala. Kada sam se vratila kući, čestitala sam Novu godinu jednom delu porodice koji je bio kod kuće, pošto Veljko i Anastasija nisu bili tu - rekla je Ceca.

Foto: Printscreen

Ražnatovićeva je otkrila da je spakovala kofere i da danas kreće na kraći put.

- Idem na put danas, na kraći odmor od pet-šest dana. U januaru ću se odmarati, a nakon toga se nastavlja turneja "Autogram". Snimiću i spotove koje sam obećala - kazala je Ceca.

Foto: Printscreen

Autor: D. T. / M. K.

#Svetlana Ceca Ražnatović

'