AKTUELNO

Već joj je našao zamenu.

Mustafa Sandal, bivši muž pop pevačice Emine Jahović, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama novom objavom na Instagramu.

Mustafa je pre nekoliko dana na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira sa tajanstvenom damom kojoj se vidi samo deo lica, što je izazvalo veliki broj komentara.

Ipak, on ju je posle nekog vremena uklonio sa svog profila, ali je to bilo sasvim dovoljno da turski mediji razviju razne teorije - jedni prenose da je Mustafa nastavio dalje posle kraha desetogodišnjeg braka sa lepom pevačicom, dok pojedinci misle da Mustafa razlaz još nije preboleo.

Oni njegovu objavu smatraju kontraudarom na objavu Sadetina Sarana, biznismena za kojeg mediji tvrde da je u vezi sa Eminom Jahović, a jedna od stvari koja ide u prilog tome je i to što su Emina i Sadetin ovih dana počeli da se prate na društvenim mrežama.

Fanovi su nakon ove objave počeli da tragaju za identitetom tajanstvene dame, pa su nakon silnih analiza i upoređivanja zaključili da je reč o prelepoj glumici i manekenki Džeren Hindistan (29).

PROČITAJTE JOŠ: DOKTORI SU VEOMA ZABRINUTI: Darko Lazić će IMATI PROBLEMA SA GOVOROM!

Džeren ne želi da daje izjave novinarima pa joj je telefon ovih dana isključen, ali zato na svom Instagramu objavlje sve što je u vezi s burom koju je Mustafa inicirao.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

'