AKTUELNO

Kreatorka je, kako kaže, sa Jugoslavom iz čiste ljubavi.

Elena Karić i Jugoslav Karić uživaju u skladnom braku preko 10 godina. Ćerka Verice Rakočević postala je deo jedne od najpoznatijih srpskih porodica u oktobru 2005. godine.

Iako ima prezime Karić, Elena se ne slaže sa time da je žena koja troši muževljevo bogatstvo. Naime, sve je počelo na Instagramu kada ju je jedan pratilac prozvao zbog toga što propagira duhovne vrednosti, dok se sa druge strane udala za bogatog muškarca, što joj je donelo "armiju ljudi koji rade za nju".

- Moj muž nije bogat, njegova porodica jeste, ali ni ja ni on ne živimo od tog bogatstva - istakla je ona, a zatim podrobnije obrazložila svoj stav.

PROČITAJTE JOŠ: PINK.RS DOŠAO U POSED EKSPLICITNOG MATERIJALA! Savo Perović na sajtu za upoznavanje slao muškarcima DISKUTABILNE FOTOGRAFIJE, pokušao da sakrije identitet, ali ga je ovo ODALO! (FOTO)

- Da, ja imam lep biznis i, da, odlično zarađujem, ali ne vidim razlog da se zbog toga bilo kome pravdam. U pravu ste, imam mogućnosti da posećujem divne destinacije, ali zahvalnost i odnos sa prirodom se može praktikovati i ispred prvog drveta u parku - zaključila je dizajnerka enterijera.

Pink.rs

#Elena Karaman Karić

#Jugoslav Karić

'