AKTUELNO

Denser je iskreno pričao o svemu.

Žurka koju Veliki šef organizuje svakog utorka kako bi se zadrugari zabavili donosi velika iznenađenja i preokrete, a tako je bilo i ove nedelje, pa su se mnoge stvari posle nje promenile.

Foto: RTV Pink

Naime, Nemanja Đerić Đekson koji je u prvoj sezoni Zadruge bio u ljubavnoj romansi sa Minom Vrbaški nastupio je u pabu, a kasnije je završio sa bivšom devojkom u krevetu u Hotelu gde su imali vrelu akciju bez obzira na to što je ona bila sa Adamom Đoganijem.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, posle toga je došlo do prekida njihove prisnosti, Adam se iznervirao zbog Mininog postupka i iste večeri odlučio da se pomiri sa Marijanom Zonjić, s kojom je prethodno bio u prijateljskim odnosnima.

Foto: TvPink Printscreen

Tim povodom supili smo u kontakt sa Gagijem Đoganijem, koji je otvorio dušu i izneo svoje mišljenje o Mini i njenom postupku koji je povredioAdama.

Mina je skroz gotivna. Ona je pravi prijatelj. Ona brani svoju ekipu i nemam ništa loše da kazem za nju. Njen i Adamov odnos je prijateljski i čak ukoliko se budu poljubili to je ovako iz šale. To što je ona imala odnos sa Đeksonom ne menja moje mišljenje o njom. To je ona i to što radi ja ne bih nazvao greškom. Ona je dosta sazrela u odnosu na njeno ponašanje u Zaduzi 1 - pričao je Gagi.

Foto: RTV Pink

Ipak, za Marijanu je imao malo drugačije reči i ostao je pri stavu da mu se ona ne dopada, pa priznao da smatra da ona nije dovoljno dobra devojka za Adama.

Marijana nikako ne ide uz Adama. Ona ga ne poštuje i nije devojka za njega. Nemam ništa protiv da oni imaju normalnu komunikaciju, ali svakako da nisam za njihovu vezu. Mislim da on ne bi bio srećan sa njom - rekao je Gagi za Pink.rs.

Foto: E-stock, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OSEĆA SE USAMLJENO! Đoganijeva jecajući razovarala sa Drvetom mudrosti, PA OTVORENO PRIZNALA: ŽELIM OPET DA BUDEM NASMEJANA LUNA! (VIDEO)

Pink.rs

#Adam Đogani

#Gagi Đogani

#Marijana Zonjić

#Mina Vrbaški

#Zadruga 2

'