AKTUELNO

Automobil im se tri puta prevrnuo.

Popularni folker Darko Lazić se od 23. oktobra nalazi u KBC Zemun, nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću na putu Subotište - Brestač. Pevač je i dalje u veštačkoj komi, a juče je doneta i odluka lekara da će mu ugraditi veštački kuk.

Ovo nije prvi put da je Darko imao tešku saobraćajnu nesreću. 2011. godine imao je udes i sa koleginicom Milicom Todorović, kada im se auto isprevrtao tri puta i udario u bankinu. Išli su tada na zakazani nastup u Jagodinu, a Lazić je zbog kiše i klizavog kolovoza izgubio kontrolu nad automobilom. Srećom, oboje su prošli bez ikakvih posledica.

Foto: Rajko Ristić

Kada je stisnuo kočnicu, automobil se prevrnuo i imali su sreću da im u susret nije naišlo drugo vozilo, jer su se prevrtali po auto-putu.

- Verujem i sigurna sam da će se Darko izvući, jer je on borac i može i iz ovog problema da izađe kao pobednik. Istina je da smo i mi imali udes pre sedam godina. Tri puta nam se auto prevrnuo i udarili smo u bankinu, ali na svu sreću, prošli smo bez ogrebotina - kaže pevačica.

Foto: Printscreen Instagram

- U prvom momentu kada je izašla vest da je doživeo saobraćajnu nezgodu, pomislila sam da je neka neslana šala ili da je greška. A kada su svi počeli da pišu o tome, onda sam shvatila ozbiljnost situacije. Pomislila sam i na našu saobraćajku i nadala sam se da je samo ugruvan, kao mi tada - završila je Milica.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

'