AKTUELNO

On je njena jedina i najveća ljubav.

Pevač Darko Lazić pre nekoliko dana doživeo je saobraćajnu nesreću, a od tada se nalazi u KBC Zemun. Od tada svi su u šoku zbog onoga što se pevaču dogodilo, a Lazić se nalazi u veštačkoj komi.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Darko je bio u kritičnom stanju, a nakon operacije izvađena mu je slezina. Popularnom pevaču je otkazao bubreg, probušena mu je plućna maramica, a u udesu je polomio i rebra.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: NIJE MU BILO NI DO ČEGA! Darkov prijatelj i menadžer nakon razgovora sa lekarom PREBLEDEO: Evo šta je rekao o pevačevom stanju nakon toga! (FOTO)

Zbog velike količine krvi koju je izgubio, njegovi prijatelji davali su svoju krv. Članovi Darkove porodice redovno obilaze bolnicu u kojoj je smešten, a u KBC-u Zemun pojavio se i njegov venčani kum, kao i Darkovi prijatelji.

Foto: Pink.rs

Novinari su uslikali i Anu Sević, Darkovu nekadašnju suprugu, koja je bila vidno nervozna tokom poseta ove ustanove, međutim Lazićeva devojka Marina Gagić se razbolela, pa nije sve vreme uz njega.

Ne osećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim - rekla je Marina.

PROČITAJTE: KAD SE PROBUDI IZ KOME NAPRAVIĆU VESELJE, SAMO DA BUDE PSIHIČKI DOBRO: Đanija je veoma pogodila Darkova nesreća! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pink.rs

#Darko Lazić

'