AKTUELNO

Jedva čekaju da takmičenje počne!

Peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" je po mnogo čemu drugačija od ostalih. U ovoj sezoni gledaćemo najbolje od najboljih, a pored toga, u crvenim stolicama videćemo neka nova lica.

Naime, u "Pinkovim zvezdicama - All stars", koje počinju večeras od 22 sata na televiziji Pink, u žiriju ćete gledati Milana Stankovića, Natašu Bekvalac, Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović i Kristinu Kiju Kockar.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Pink.rs

Uzbuđenje raste i svi jedva čekaju da počne prva emisija, a izuzetak nisu ni zvezdice koje su osvojile simpatije publike u prethodne četiri godine.

Marija Serdar, pobednica prve sezone Pinkovih zvezdica, vidno je uzbuđena zbog početka "Pinkovih zvezdica - All Star" i jedva čeka da gleda svoje drugare:

Naravno da ću večeras pratiti "Pinkove zvezdice - All Stars", to su sve moji prijatelji, zajedno smo delili to iskustvo. Svi su oni fenomenalni pevači i želim im svu sreću. Oni mogu da zadaju domaći zadatak mnogim novokomponovanim pevačima - rekla je Marija.

Foto: Pink.rs

Indira Beriša, koja je stigla do superfinala u drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica" i kasnije odnela pobedu u "Pinkovim zvezdama" jedva čeka da vidi svoje drugare na velikoj sceni:

Jako sam uzbuđena zaista, jedva čekam da gledam i pratim svoje drugare, nisam ih odavno videla i biće mi jako drago što ih mogu gledati u punom sjaju u "Pinkovim zvezdicama - All stars" - rekla je Indira i svojim drugarima poslala poruku podrške:
Drugari, pokidajte, imate moju podršku i uvek ćete je imati. Zasijajte kao nikada do sada, kao prave zvezdice - poručila je ona.

Foto: Pink.rs

Ljuba Stanković, pobednik četvrte sezone Pinkovih zvezdica, je tužan što ne može ponovo da se takmiči, ali svim srcem podržava svoju sestru Marinu, koja će ove godine učestvovati u "Pinkovim zvezdicama - All Stars":

Ja sam bio jako tužan kada su se završile "Pinkove zvezdice" i što ne mogu ponovo da se takmičim. Jako mi nedostaje ta cena kao i najbolji žiri na svetu. S druge strane sam presrećan jer se moja sestrica Marina takmiči i ja ću biti uz nju kao što je i ona bila uz mene u prethodnoj sezoni. Jedva čekam da počne večerašnja emisija! - uzbuđen je bio Ljuba.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

U prvoj epizodi pete sezone na sceni ćete videti Amnu Alajbegović, Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Indira Beriša

#Ljuba Stanković

#Marija Serdar

#Pinkove zvezdice - All Stars

'