AKTUELNO

Voli kada se osame.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći komentarišu snimke koje im produkcija pušta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prvi snimak se odnosio na situaciju koja se ticala razgovora Aleksandre Subotić i Mikija Đuričića koji je ispitivao da li ima odnose sa njenim dečkom Davidom Dragojevićem, ali i onome što je rekao Nemanja Đerić koji je priznao da bi voleo da se intimizira sa njom.

Vi ste momak i devojka, kako nemate se*s, ima li hemije između vas - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja njega pola nisam razumela, ali reći ću ono što sam razumela. David ima problem u gornjem delu. U glavu, dole je sve u redu - rekla je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam rekao otvoreno, ja ne mogu u sobi. Pored nas je Bora, a pored njega 20 ljudi, neprijatno mi je. Sinoć se mazimo, i Bora dobacuje kako smo mu slatki, ma ajde ljudi - dodao je David kao svoj odgovor na novonastalu situaciju.

Marija i Miljana Kulić su ustale da komentarišu snimak i spomenule su period kada su zajedno sa njima provodili vreme i to kako su oni više puta na dan imali odnose, bez obzira na ljude i kamere oko sebe. Nakon njih se ubacio Lepi Mića koji je najavio kraj njihove veze zbog nedostatka intimnih odnosa.

Problem je u vama, priznajte to. U onom rijalitiju ste to radili više puta na dan - vikala je Marija Kulić na sav glas, a Miljana se složila sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Se*s je kruna svakog dobrog odnosa. Vaša veza će pući, videćeš - rekao je Lepi Mića za kraj.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'