AKTUELNO

Trenutak nepažnje je mogao da se završi kobno!

Pevačica Milena Ćeranić, kao i cela estrada, moli se za oporavak pevača Darka Lazića. Ona je, gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink, "Novo jutro", otkrila da je i sama bila u situaciji koje su mogle biti opasne po život.

Foto: TV Pink

Desilo mi se jednom da sam popila čašu vina i bila sam kilometar od kuće i uhvatila me policija i platila sam tu kaznu. I nikada nisam više sela kad pijem alkohol - rekla je Milena.

Ona se prisetila i trenutka kada je doživela saobraćajnu nesreću na putu ka klubu u kom je trebala da nastupi:

Bilo je bezazleno, a meni je tada jedino važno bilo da stignem na nastup. Nisam imala nikakvih fizičkih posledicom, samo je tada bila šteta na kolima. Ja sam prva koja želi da se posle svirke vrati kući i da legnem i spavam. Niko se ne oseća lepo kad spava po svakakvim sobama i kućama. Svi vole da što pre dođu kući i legnu u svoj krevet. Najlakše je zato i najbolje uzeti vozača. I svi mi imamo para da platimo vozača jer jedan trenutak nepažnje može da bude koban. I meni se to dešavalo da mi pada glava. Prijatelji su me molili da, kada mi se prispava, stanem sa strane. Meni se desilo dva puta. To je milisekunda, dva puta mi je život prošao isred očiju jer mi je klonula glava i to je bio samo umor. Posle toga sam uzela svog vozača i tako sam najsigurnija - otkrila je Milena u "Novom jutru".

Foto: TV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠENA OPERACIJA: Darko Lazić PREBAČEN U ŠOK SOBU, Ana Sević i njegova porodica NAPUSTILI BOLNICU! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Milena Ćeranić

'