AKTUELNO

Spremnija nego ikad!

Teodora-Tara Stojanović je prvi put stala na veliku scenu u drugoj sezoni najgledanijeg dečijeg šou programa "Pinkove zvezdice", a onda je sve osvojila u četvrtoj sezoni kada se pojavila potpuno drugačija i smelija. Sada je dobila priliku da ponovo zapeva pred žirijem u jubilarnoj petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars". Njen nastup videćete već u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink, kada počinje emitovanje "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ova talentovana devojčica ne krije uzbuđenje što će se ponovo naći na velikoj sceni:

Veoma sam uzbuđena što ću ponovo biti deo ovako velikog projekta, što će ovo biti ponovo tako gledano i, što je najbitnije, što ću ponovo videti svoje prijatelje iz prethodnih sezona. Takmičila sam se i u drugoj sezoni i iz nje kao i iz četvrte nosim predivno iskustvo - kaže Teodora-Tara.

Ona ističe da je sada spremnija nego ikad za takmičenje i da će pokazati sve svoje kvalitete:

Glas mi se promenio u pozitivnom smislu, dosta sam vežbala i sada sam bolja i spremnija za takmičenje. Smatram da smo svi ovde odlični i najbolji, tako da me ništa ne plaši - kaže ona i dodaje da misli da će žiri biti strožiji:

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Mislim da će žiri biti strožiji jer sada treba da izaberu najbolje od najboljih - istakla je ona.

Kako je koncept takmičenja ove sezone drugačiji, Tara nam je otkrila sa kojom muzičkom zvezdom bi volela da se nađe na sceni ukoliko bi joj se pružila prilika:

Volela bih da nastupim sa Rijanom, nju privatno slušam i volim i mislim da bismo imale fantastičan nastup (smeh) - rekla je Tara.

U novoj sezoni je došlo i do promena u žiriju, a Teodora-Tara je za njih imala kratku i jasnu poruku:

Spremite se za ono što ću vam prirediti (smeh)! - zaključila je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim nje, u prvoj epizodi pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Amnu Alajbegović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 26. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Do tada, sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

N. Vujčić

#Intervju

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'