AKTUELNO

Đoganijeva vidno iznervirana.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Voditelj Milan Milošević je zadrugarima postavljao upravo ova pitanja, a nekim zadrugarima nisu baš prijala ova pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je moguće da si i ti počela ničim izazvana da provociraš Lunu? Šta se to desilo - pročitao je voditelj pitanje gledaoca.
Sinoć sam sedela za ruletom. Sinoć je bila Lunina pesma - "Samo se noćas pojavi". Miljana je rekla sa novom ženom se pojavi. Smejala sam se Miljani, njenom pevanju, Luna je počela istresirana da viče na mene. Luna, zna i ona da nisam mislila na nju - pravdala se Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Nije se samo nasmejala, rekla je "Da, tako je Miksi, sa drugom ženom". Ja nisam mogla da prećutim. Ne može dan da prođe, a da ona (Miljana) nešto ne provocira, svaki dan dobacije. Što se tiče Olje, ja to nisam očekvala. Napala sam Olju i rekla sam joj da treba da je bude sramota - objasnila je Luna.
Ona je bolesna, njoj je Kija rak rana. Ona je ološ od čoveka, nikad me nije volela. I dalje je opterećena njima dvoma - rekla je sva zajapurena Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: JORGAN NIJE BIO DOVOLJNO DUG DA IH POKRIJE: Mina i Đekson imali strastveni s*ks pod tušem, Zerina ih prekinula dok je ona bila na kolenima (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'