AKTUELNO

Rezultati su pokazali da pevač nije bio trezan.

Pevač Darko Lazić doživeo je u utorak ujutru saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, posle čega mu je jedno vreme život bio ugrožen.

Lekari su uspeli da mu stabilizuju stanje i sada je pevač van životne opasnosti, ali još nije operisan jer je trebalo ustanoviti ima li unutrašnje krvarenje.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je portal Pink.rs prvi pisao, Darko je bio teško povređen i borio se za život - slomljena mu je butna kost, polomio je rebra i vilicu.

Pevaču je urađena traumatoza, nameštanje butne kosti, i sada se nalazi na aparatima za disanje.

Posle istrage ustanovljeno je da pevač u trenutku nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom, što bi znatno ublažilo povrede, kao i da sa sobom nije imao vozačku dozvolu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kako sada saznajemo, Darko je imao 1,39 promila alkohola u krvi prema prvom merenju, a posle sat vremena, prilikom drugog merenja, imao je 1,30 promila.

Njegov telohranitelj Miljan Vračević otkrio je za naš portal da se Darko tog jutra vraćao sa privatnog slavlja, a da je iza sebe imao naporan radni vikend, pa je za sve okrivio umor.

Njegov otac sumnja da je Lazić zaspao za volanom, a cela porodica, devojka Marina Gagić i bivša supruga Ana Sević, posetili su ga je jutros u KBC Zemun, gde pevač leži na intenzivnoj nezi, ali su napustili bolnicu posle sat vremena.

M. Mijatović - V. T.

#Darko Lazić

'