AKTUELNO

Otvorila dušu u Rajskom vrtu.

Tokom večerašnje žurke zadrugari su naručili pesmu "Samo se noćas pojavi" koju je Luna Đogani posvetila bivšem dečku Slobodanu Radanoviću, a ona je posle pesme u suzama i otišla u spavaću sobu.

Foto: RTV Pink

Kap koja je prelila čašu bila je Miljana Kulić koja je tokom pesme izašla na binu i počela da peva "Sa novom se ženom pojavi", što je Lunu dovelo do suza. Ona se svađala sa cimerima u kući i vrištala, pa ju je Adam Đogani odveo u Rajski vrt, gde mu je ona plačući otvorila dušu.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Ostavite me na miru! Ne želim da pričam ni sa kim. Ovde ne možeš da budeš sam, odmah neka scena! Najlepše mi je kad sam sama, ne želim ni sa kim da se družim. Vi nemate pojma kako je meni! Sve me podseća na onog skota koji ma je uništio za ceo život. Psihički me je unakazio - vrištala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Sve me podseća na njega i stalno gutam i trpim, ali ne mogu. To je moja najveća ljubav koja me je uništila. Kleo mi se ovde u sve živo, pa me je šutnuo. Ja ću ti vratiti sve, p*čka ti materina. Mrzim ga, mrzim što postoji. Sve ću mu vratiti. Kija je za sve bila u pravu, ona je sto puta bolji čovek zbog njega - nastavila je Luna.

Ona je zatim zamolila Adama da je ostavi samu, pa je nastavila da plače i ponavlja koliko joj je teško zbog bivšeg dečka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: SAMO SE NOĆAS POJAVI: Luna iz sveg glasa pevala stihove koje je posvetila Slobi, pa ZAPLAKALA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'