AKTUELNO

Pevačica je trenutno uz svog bivšeg supruga.

Pevač Darko Lazić doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, nakon čega ga je Hitna pomoć prevezla u KBC Zemun.

Tamo su se odmah okupili članovi njegove porodice, otac Milan, brat Dragan i njegova supruga, kao i devojka Marina Gagić.

Foto: Printscreen Instagram

Ispred bolnice su i Darkovi prijatelji, bivši zadrugari Dean Stejin i Miljan Vračević, koji nestrpljivo čekaju da čuju svaki detalj.

Foto: Pink.rs

Miljan je potvrdio za portal Pink.rs da je Ana Sević, pevačeva bivša supruga, u bolnici i na pitanje da li je trenutno sa Darkom Lazićem samo je kratko odgovorio "jeste".

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: 'BOŽE, POMOZI MU!' Obožavaoci se mole da za Darkov oporavak, a poruke koje upućuju pevaču KIDAJU DUŠU (FOTO)

Kako je portal Pink.rs prvi pisao, Darko je teško povređen i bori se za život. Slomljena mu je butna kost, polomio je rebra, ali je vraćen sa operacije zbog toga što lekari nisu sigurni da li ima unutrašnje krvarenje. Poslednja informacija koju imamo je da mu je urađena traumatoza, nameštanje butne kosti i trenutno se nalazi na aparatima za disanje.

Autor: V. T. - J. S.

#Ana Sević

#Darko Lazić

'