AKTUELNO

Konačno je priznala kako se oseća povodom stava njegove majke o njihovoj vezi.

Voditelj Milan Milošević je tokom sastanka povodom izbora potrčka i omiljene osobe odlučio da sa zadrugarima prokomentariše minule događaje. Jedna od tema koju je morao da ''protrese'' kako on kaže ticala se Zerine Hećo I Baneta Čolaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tačnije, zabrane koju je Bane odredio Zerini da se ne druži sa Nemanjom Tošićem za kog smatra da ima neke druge namere, koje nisu ni malo prijateljske.

On smatra da se Nemanja baš često približava meni, ne družim se ja ni sa kim ovde, možda najviše sa Lunom i Jelenom. Miki se našalio i rekao da dođem kod njega kad prekinem sa Banetom, ali se šali - odgovorila je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj je nastavio da ispituje Zerinu, ali se ubacio Bane koji je rekao da ona ne treba da pravi neke korake kako ne bi gledaoci postavljali pitanja sredom koja njoj stvaraju nervozu.

Rekao sam joj da ne treba da sedi sama sa momcima, da ne bi gledaoci postavljali onakva pitanja kakva su postavljali, ali i da se ne bi svađali posle toga - rekao je Bane Čolak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nisam navikla na izlive osećanja od momka, ali on je takav. Istina je da je on drugačiji od mojih drugih momaka, ali uvek se nekako ispostavi da ja njega spuštam. Neću da se očekuje od mene da pred milionima kukam i plačem. Meni jeste teško što njegova majka priča tamo o meni. Mislim da se ljudi sprdaju sa nama napolju, ja krijem kako se osećam povodom toga. Napravili smo to tako - rekla je Zerina.

Bane je imao potrebu da komentariše ono što je Zerina rekla o njihovoj vezi, ali i zabrani da se druži sa Nemanjom.

Pričao sam sad sa Zerinom, što se tiče ove situacije zamerio sam joj to jer se ja ne ponašam ovako napolju. Razumem je kada je rekla da ako bi se ponovilo da bi raskinula sa mnom. Preteška je reč da ona meni kaže da ćemo se razići ako se ponove ove svađice. I sutra da ne budemo zajedno, ja nikada neću da se okrenem protiv nje - govorio je Čolak, pa ga je Hećo prekinula kako bi rekla:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričaj kako smo pričali, nemoj da izvrćeš. Rekao je da mi zamera što sam ja rekla da i ja imam prag tolerancije i ako se ponovi to vređanje da će da me ostavi. I sad ustaje ovde kako sam ja u pravu. Ja sa sebe dovela u stanje da moram da trpim kočnice neke i da tebe posle pitam  je l sam lepo govorila, nema smisla - vikala je Zerina.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'