AKTUELNO

U anjenoj autobiografiji 'Moj potpis' naći ćete mnoge detalje koje niste znali o pobednici prve sezone 'Zadruge'.

Kristina Kockar odlučila je da ceo svoj život stavi na papir, pa je napisala knjigu „Moj potpis“. Pobednica rijalitija „Zadruga 1“, koja je postala poznata nakon što ju je suprug Slobodan Radanović prevario s blogerkom Lunom Đogani u Pinkovom projektu, ogolila je svoj život.

Pored velike ljubavi, ali i razočarenja koje je doživela od Radanovića, Kockareva je otkrila i nepoznate detalje iz privatnog života, poput onog kada je otac Miloš Kockar pred njom pretukao njenu majku Nadicu Zeljković.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

- Bila sam mala i pamtim da se tog dana moje srce steglo kao nikad pre. Sve se dogodilo ispred tatinog restorana. On i mama razgovarali su sve dok u jednom trenutku nisu počeli žučno da se raspravljaju. Ta rasprava završila se tako što je moj otac udario moju majku. I ne samo to... Silovito ju je odgurnuo na haubu automobila i počeo krvnički da je udara. Sve to dešavalo se pred mojim očima i mog oca nije bilo briga što je tako. Bila sam visoka tek toliko da sam mogla pesnicama da dohvatim donji deo njegovih leđa. Pokušala sam da odbranim mamu tako što sam udarala u njega, ali bila sam mala i imala sam utisak da mlataram rukama u prazno. Nisam mogla ništa da učinim, a osećala sam se užasno. To nije trajalo dugo, ali meni se činilo da traje večno. Toliko ju je udarao da joj je polomio i naočare, a polomljeno staklo zabolo se u predeo maminih očiju - napisala je Kija.

Poseban segment u knjizi posvetila je trenutku kada je otkrila da je tadašnji muž Sloba vara.

- U junu 2015. godine Sloba je osvojio treće mesto u „Pinkovim zvezdama“, samo dan nakon svog rođendana. Tih dana zajedno smo otišli na zabavu, nisam primetila nikakve promene u njegovom ponašanju i nisam imala utisak da nešto nije u redu. Posle te zabave sanjala sam da me je prevario i danas se sećam sna: Boba je bio u bazenu sa drugom devojkom. Kasnije sam u inboksu pronašla dopisivanje sa drugim žena, a on je bio taj koji je započinjao konverzaciju. Bio je obuzet sobom i tom komunikacijom. Najvažnije je postalo to što sam pored sebe imala čoveka koji je licemer i lažov. Pred ulazak u „Zadrugu“ odvezla sam ga u karantin, čak smo se i slikali, to je bila poslednja srećna slika. Tu sam upoznala i njegovu ljubavnicu i njenu porodicu. Rekao mi je: „Volim te najviše na svetu, ljubavi moja jedina.“ Sedam dana posle toga me je prevario - napisala je.

Foto: Ivan Vučićević/Pink.rs

Tačno na godišnjicu otkako je Radanović prevario Kiju u „Zadruzi 1“, ona je odlučila da mu zatraži crkveni razvod.

- Kad sam videla da je ušao u rijaliti, pozvala sam advokata i rekla sam mu da obavesti mog bivšeg muža da želim crkveni razvod. Nisam želela da mu ja to javim, jer sam rešila da ćemo odsad komunicirati preko advokata. On je bio zbunjen, nije razumeo zbog čega se ljutim, ali razumimo mog bivšeg - svoj moralni kompas ostavio je u kokošinjcu. Sloba bi mogao da objasni i još jedan detalj - viđanje i spavanje sa mojom drugaricom. Divan je čovek, zar ne? - napisala je ona.

Pored toga, Kockarevu je mučilo i to što je roditelji njenog bivšeg supruga nisu voleli.

- Činjenica je da sam ja u jednom trenutku zarađivala više od njega, a to je za njegove roditelje bilo ponižavajuće do te mere da su smatrali da se on udao, a ne oženio. Znali su i da sam ja platila našu svadbu i venčanicu. Recimo, njima je smetalo što sam prvo odlazila u Zrenjanin kod svoje majke. Mislim da su oni imali sliku o snaji koja će da se prema njima ponaša kao da je sluškinja, a ne snaja. Njegova majka me prezire toliko da mu je saopštila da se razvodimo, a ja to nisam imala u planu - otkrila je Kija.

Ipak, ono što ju je najviše zanimalo jeste trenutak kada je Slobodan prestao da je voli kao ženu.

- Bilo mi je važno da to čujem od njega. Jer to je bio najbolji način da se suočim sa realnošću. On mi je tada odgovorio: „Mislim da nikada nisam ni prestao da te volim.“ Posle toga, naš odnos je išao ka pomirenju. Sklonio se od ljubavnice, ona je trčala za njim. Osetila sam da smo ponovo bliski. Međutim, ni to nije dugo trajalo. Žalim za svim lepim uspomenama, a verujem da sve ono lepo što mi je predodređeno tek sledi. I za kraj, želim da priznam kako sam zaćutala kada me je prijateljica pitala da li bih ponovo izabrala njega. Uvek bih izabrala ljubav - zaključila je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kija u svojoj knjizi otkriva i da se bori sa opakom bolešću, a ovih dana je očekuje operacija na dojci.

- Dogodilo se da sam slučajno napipala nekakve kvržice na grudima. Nije mi bilo svejedno jer znam da to može značiti mnogo toga. Odmah sam zakazala pregled kod svog doktora. Ultrazvuk je pokazao da imam tri tumora. Usledio je niz dugih pregleda. Uskoro ću imati i hirurški zahvat koji će pokazati da li su tumori benigni ili ne. To sam saznala tri meseca nakon što se šou završio. Doktor mi je rekao da su mi se hormoni poremetili usled velikog stresa. Na sreću, moj život nije smrtno ugrožen, ali moje zdravlje jeste poljuljano - napisala je Kija.

Ona je vest o bolesti, pre svih, podelila sa Slobodanom Radanovićem.

- Pozvala sam ga i rekla mu da imam tri tumora. Krivila sam i sebe i njega zbog narušenog zdravlja. Njega jer mi je sve to uradio, sebe jer sam dopustila da taj stres utiče na mene. On je sve to znao jer je bio pored mene u tim trenucima skoro pet dana. Dosta od njega, jer onda je ipak rešio da javno obeleži godišnjicu prevare - istakla je ona.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

#Slobodan Radanović

'