AKTUELNO

Za portal Pink.rs otkrila kakav je Aleksa!

Pinkova zvezda Aleksa Savić trenutno je učesnik najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, "Zadruge". On je privukao pažnju lepšeg pola u ovom šou programu, ali je svima jasno stavio do znanja da nije zainteresovan ni za kakva udvaranja jer ga napolju čeka devojka Mina.

Foto: Printscreen Instagram

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njom, a ona nam je otkrila šta misli o učešću njenog dečka u "Zadruzi" i o tome što mu se devojke udvaraju, a o svemu tome možete više pročitati OVDE.

Mi smo upitali Minu da nam otkrije detalje Aleksine i njene veze, a s obzirom na to da su već dugo zajedno, imala je šta da nam kaže.

Aleksa i ja smo zajedno već tri i po godine. U aprilu nam je godišnjica, tako da ako ostane do tada u Zadruzi, nadam se da ćemo moći da se čujemo jer je to ipak naša četvrta godina veze - rekla je Mina.

Mina nam je otkrila da joj Aleksa stalno priređuje iznenađenja:

Sa njim su iznenađenja stalno, on jako voli da dragim ljudima daje poklone, pre će kupiti nešto za nekog nego za sebe. Pritom, dobar je slušalac pa uvek zna šta nekome treba da pokloni, veoma je pažljiv, kako sa drugima tako i sa mnom - rekla je Mina.

Priznala nam je da se dešava i da se posvađaju, ali uvek nađu rešenje.

Mi volimo da vidimo jedno drugog srećnog i da nam svaki dan bude poseban. Ne želim sad da zvučim kao da je naša veza savršena i sve je divno i bajno, naravno da se nekada pokačimo, ali to nikad ne utiče na našu vezu, nikad to nije dovelo do raskida. Mi se fokusiramo na taj problem zbog kog je svađa nastala i nastojimo da ga rešimo, ali nikad nismo dozvolili da to utiče na vezu - zaključila je Mina.

Autor: N. Vujčić

#Aleksa Savić

#Mina Nikolić

#Rijaliti Zadruga

'