AKTUELNO

Miki mu je bio sufler.

Bora Santana je imao zadatak da zajedno sa Banetom Čolakom i diskvalifikovanim MC Damirom da izrecituje pesmu. Međutim, kako su obojica odustali, Bora je ovo izneo sam do kraja.

On je zajedno sa Mikijem Đuričićem otišao do Drveta mudrosti kako bi mu saopštio da je spreman da izrecituje pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Bog je veliki govorila je, nadživeće naše. Govorila je o filmovima o Džejmsu Dinu, sve je govorila malo tužno, malo i plačljivo o Karenjini... Ni one ulice, prodavnice, poslednjeg dana iznenađenja, ni ono grožđe svelo ja ne umem zaboraviti. Ljubila me po cele noći, grlila me i ništa više. Majke mi, mi nismo ništa više. Posle su opet bila leta posle su opet bile kiše. Ni ono lišće ni one dane, ja više ne umem opisati. Piše mi, pita me šta radim, imam li devojku. Da li ikad pomislim na onu našu jesen, na one naše kiše. Ona kaže da je ista kune se Bogom... da joj verujem da se smejem, do nje mi više nije stalo, klela se ne klela. Ja ne mogu da joj verujem, da se smejem, zbog nje sam prokleo Hrista, a i da je volim i nije mi baš bilo stalo. Mora se tako ne vrede laži... Vukla je sa sobom neku Cvajgovu knjigu, čitala popodne. U kosi joj je bilo zapetljano leto... Prve joj je noći koža bila slana, ribe zaspale u njenoj krvi. Smejali smo se dečacima, smejali smo se jer nije leto, a oni skaču...Onda su dolazile njene ćutnje, brige. Sate i sate mogao sam komotno gledati druge - recitovao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je bilo oduševljeno Santaninom interpretacijom, a Miki je ovo iskoristio kao priliku da upita Drvo za pomoć da zavede Rebeku Popović.

Drvo, je l' ti meni možeš da pomogneš sa njom. Ovo je prvi put da mi se neka žena otima iz ruku, obično se žene lepe. Baš se trudim, devojka mi prija - objašnjavao je Miki.

Pročitajte još: Toma razgovarao sa Nadeždom o Keti i Olji, PA PRIZNANO SA KOJOM OD NJIH DVE JE ŽELEO ISKRENU VEZU! (VIDEO)

Borinu interpretaciju pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'