AKTUELNO

Nisu mogli da obuzdaju emocije.

Tokom noći Zerina Hećo i Bane Čolak nisu moglu da obuzdaju strasti. Naime, iako je prethodnih dana Zerina bila ta koja je gurala Čolaka od sebe i nije želela da se previše opuštaju, ovoga puta je bilo drugačije.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njih dvoje su celu noć proveli u Hotelu "Zadruga" gde su pričali o Banetovim dogodovštinama kada je bio mlađi, a svaki put razgovor se završio strasnim poljupcima.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku je čak Bane prislonio uz zid Zerinu, pa je strasno ljubio, ali dalje nisu otišli. Iako je nekoliko puta odbijala se*s, strasti su se uzburkale, pa su završili u tuš kabini.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku se Lepi Mića našao u Hotelu kako bi prepričao Banetu da je Miki osmislio muzičko veče, ali ga je Čolak sprečio da se zadržava jer je njegova lepša polovina naga. Za to vreme, Zerina je obukla se*s i bikini i uvukla se pod tuš svom dečku.

Foto: TvPink Printscreen

Strasti su učinile svoje, povremeno su se čuli kratki uzdasi, a nama ostaje da nagađamo šta se desilo pod belim platnom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIKAD PRISNIJI! Luna i Marko zaboravili na kamere, ona se PRILUBILA UZ NJEGA PA SE PREVRTALI PO KREVETU! (VIDEO)

Kako je izgledala ova vrela akcija pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zerina Hećo

'