AKTUELNO

Uživa u ovom periodu svog života!

Projekat "Pinkove zvezdice-All Stars" koji okuplja neke od najboljih takmičara iz prethodnih sezona, počinje sa emitovanjem u petak, 26. oktobra na televiziji Pink, a jedna od učesnica koja će se ponovo predstaviti na velikoj sceni je i Antonia Gigovska iz Makedonije.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Antonia se takmičila u drugoj sezoni najpopularnijeg dečijeg takmičenja na ovim prostorima, a kako sama kaže, spremna je za novo iskustvo:

Iskreno, mnogo sam srećna što sam ponovo ovde, ovo je još jedno novo iskustvo i raduje me što su mi tu drugari i mogu da uživam u ovom periodu mog života. Prošlo je tri godine otkako sam se takmičila i dosta sam se promenila, kako i glas tako i izgled i ponekad mi je to i smešno, ali trudim se. Već šest godina vežbam sa mojom profesorkom tako da tu nema problema - kaže Antonia.

Posebno je raduje što će se ponovo družiti sa svojim drugarima iz takmičenja, a smatra i da će žiriju biti mnogo teže nego ranije:

Ja ih ne gledam kao konkurenciju i ne treba ni oni mene da gledaju. Tu smo da se družimo i da steknemo neko novo iskustvo, a svako od nas je na svoj način poseban. Da, mislim da će biti strožiji, može da im bude teško jer svi smo sada uvežbani i prošlo je za neke dosta vremena otkako smo bili ovde, a i stekli smo nova iskustva - iskrena je Antonia.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Upravo za žiri Antonia je imala važnu poruku:

Budite iskreni, dajte nam savete da možemo da vas poslušamo u onome što grešimo i budite naša podrška - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Nova sezona, "Pinkove zvezdice - All Stars" počinje 26. oktobra na televiziji Pink, sudeći po takmičarima, ovo je spektakl koji ne smete propustiti!

Autor: N. Vujčić

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'