AKTUELNO

Zagrejan je još od prošle sezone!

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" ove godine ulazi u jubilarnu, petu sezonu, koja će biti potpuno drugačija od onoga na šta ste navikli! Naime, ovog puta ćete na sceni gledati takmičare koje već dobro znate, a među njima je i Petar Bulatović, koji je učestvovao u ovom šou programu prošle godine.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kako kaže, on je još zagrejan od prošle sezone, te mu je drago što se vratio:

Naravno da se radujem, ova peta sezona je došla posle moje četvrte, tako da sam još zagrejan, spremao sam, vežbao sam dosta tako da sam spreman. Idem u muzičku školu, a trenutno sam u mutaciji, dosta mi je glas dublji, pa jedva čekam da vidim kako će žiri da reaguje, a ja se radujem tome jer sazrevam pevački - kaže Petar.

Petar ističe da nikad nije gledao ostale takmičare kao konkurenciju, a nada se i da žiri neće biti mnogo stroži:

Nikad moje drugare iz "Pinkovih zvezdica" nisam gledao kao konkurenciju, uvek je to bilo prijateljski, druženje, zato sam i došao ovde. Prvo da pokažem talenat i pevanje, a onda i da se družim. Iskreno, ne znam. Ovo takmičenje ima malo drugačiji koncept, ali nadam se da neće biti previše grubi - rekao je Petar.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

S obzirom na to da je pokazao da je njegov muzički stil nešto drugačiji od ostale dece, nije nas začudilo što bi baš voleo sa jednim pevačem da se nađe na sceni 'Pinkovih zvezdica - All stars':

Sa Sašom Matićem bih voleo da pevam u duetu, on mi je idol i voleo bih da budem kao on. I voleo bih da je njegova pesma "Kad ljubav zakasni" moja jer se uvek naježim kad je čujem i mnogo mi prija - rekao je Petar.

Za kraj, on je imao kratku poruku za žiri:

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Dolazim bolji, spremniji i nadam se da ću vam se svideti - poručio je Petar.

Autor: N. Vujčić

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'