AKTUELNO

Nijedan zadatak ne može da prođe bez svađe!

Veliki šef dao je ovog popodneva novi zadatak zadrugarima. Naime, oni su morali da nominuju tri osobe koje bi izbacili iz Zadruge, a svako od njih je morao da navede i svoje razloge za to.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došao red na Olju Bajrami, ona nije štedela svoj glas već je vikala svom snagom, a očekivano, prvo je nominovala Tomu Panića i Katarinu Ristić.

Prva osoba na tapeti je ona koja me nervira, osoba koja je prodala prijateljstvo lažno, pokušao da me navuče da budem sa njim u vezi da bi ušla Keti da bi napravili priču Kija, Sloba, Luna. Znači Toma - rekla je ona i nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba koja je pokazala da je pokazala da je istina sve što pričam je Keti. Ti si lažna, pljuješ. Treba da budeš iskrena makar u ovom, nije vam uspelo, doviđenja, prijatno! - završila je Olja kada je ovo dvoje zadrugara u pitanju.

Za treću osobu Olja je izabrala Radu Vasić, kada je među njima izbila velika svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da navedem gospođu Radu jer je ona ženomrzac, otkad je ušla ovde žene naziva ku*vama! Sram vas bilo - vikala je Olja.
Ljubiš, grliš, kao najgora si, hoćeš ku*ac a ne možeš da ga nađeš! Ti si ta koja traži od kreveta do kreveta! Možeš samo da sanjaš i da ga držiš a na drugo mesto da ga staviš ne možeš! Toma ne daje svoj materijal svakome - rekla je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'