AKTUELNO

Siguran je u svoja osećanja.

Nakon večerašnje svađe koja je izbila između njegove dve bivše devojke Olje Bajrami i Keti Ristić, Tomislav Panić se poverio Marku Miljkoviću o svojim osećanjima.

Ona je pričala sa svima okolo, a nije došla kod mene da raspravimo. Dođeš prvo kod mene da ti ja objasnim šta imam, ako ti je stalo. Nisam se nadao da će ovakva frka da ispadne oko ničega - požalio se Toma na Oljino ponašanje.
Opet ne puštaš vreme da učini svoje, ali to ni ne možeš u rijalitiju, kao kada si napolju - savetovao ga je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Čim sam ja počeo da pišem, znači da sam se zaljubio. Znam sebe. E sada ću da postanem ravnodušan i da završim priču sa svima i budem solo. Da mene za*ebavaju Keti i Olja sa kojom pokušavam nešto - bio je izrevoltiran Toma.
Pre klipova, Olja je došla i pitala me šta mi je. Pa to što sam se zaljubio u nju, a ona neće da bude sa mnom, eto to. Ispadam magarac klasičan - dodao je on.

Foto: TvPink Printscreen

On je rekao i da Olju stalno savetuje da ne sme da dozvoli da se drugi mešaju u njihovu vezu, kao i da ona ima neku kočnicu.

Onda moraš da naučiš kako da joj priđeš, ako vidiš da je pod grčem - zaključio je Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IMAĆETE POSLOVAN ODNOS: Bane gori od ljubomore jer Zerinu obasipaju komentarima na račun njenog izgleda! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Tomislav Panić

'