AKTUELNO

Večeras vas na TV Pink očekuje burna noć puna iznenađenja.

Kao i svakog četvrtka i večeras će u studiju "Zadruge" u Šimanovcima gostovati članovi porodice zadrugara koji će pričati o učešću svojih najbližih u najgledanijem rijalitiju u regionu. Njih će u studiju u Šimanovcima ugostiti voditelj Ognjen Nestorović koji će sa njima pročešljati sve aktuelne teme iz Bele kuće.

Foto: Privatna arhiva

Ovoga puta o svom sinu Banetu Čolaku i njegovom odnosu sa devojkom Zerinom Hećo pričaće di-džejeva majka Jasmina Čolak.

Foto: Privatna arhiva

Osim nje, tu će biti i podrška Lune i Adama Đoganija, Gagi Đogani i njegova sestra Nađa, koja će prvi put javno izneti svoj stav o aktuelnim dešavanjima u ''Zadruzi 2''.

Foto: E-stock

Sa njima će o svemu diskutovati i Nenad Đuričić, brat Mikija Đuričića, koji je pokazao da je zaljubljen u cimerku iz Bele kuće - Rebeku Popović, međutim ona mu je otvoreno rekla da ga gleda kao prijatelja i zaštitnika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova skoro potpuno poznata ekipa sigurno će otvoriti mnoge teme koje zanimaju javnost u regionu, pa zbog toga nemojte da propustite večerašnju emisiju "Porodice zadrugara" posle koje sledi gledanje snimaka koje će učenici komentarisati.

Budite i večeras uz TV Pink i pratite portal Pink.rs kako biste prvi saznali za sva najnovija dešavanja u rijalitiju koji je pomerio sve granice.

Autor: Pink.rs

#Porodice zadrugara

#Rijaliti Zadruga

'