AKTUELNO

Da li će ovakva izdanja pokazati u "Zadruzi 2" verovatno je samo pitanje vremena.

Ova zadrugarka u rijalitiju ''Zadruga 2'' predstavila se kao fina i smerna, međutim svoju prošlost nije uspela da izbriše, pa tako ni erotske fotografije koje su ranije nastale.

Foto: E-Stock/Bojan Stevanović

Reč je o fotografijama Marijane Zonjić koja se pre ulaska u rijaliti fotografisala u eksplicitnom izdanju. Marijana na fotografijama deluje vrlo seksepilno, a vidi se da i te kako ima talenat za poziranje.

Foto: E-Stock/Bojan Stevanović

Atraktivna zadrugarka pozirala je u različitim stajlinzima i pozama, a u prvom planu je njeno bujno poprsje.

PROČITAJTE JOŠ: NE VERUJEM DA TU IMA PRETERANIH OSEĆANJA, MINA NIJE NAUČILA DA BUDE SAMA! Ivana Vrbaški progovorila o njenom odnosu sa Adamom: AKO MISLI DA TREBA DA VRTI MOMKE, NEKA TAKO RADI!

Foto: E-Stock/Bojan Stevanović

Fotografije koje su se pojavile nastale su tokom snimanja spota za njenu pesmu "Anđeo u noći", a ukazuju na to da se zadrugarka ne libi kada je reč o skidanju. Da li će ovakva izdanja pokazati u "Zadruzi 2" verovatno je samo pitanje vremena.

Foto: E-Stock/Bojan Stevanović

Inače, Zonjićeva je za sada bila u emotivnom odnosu sa Adamom Đoganijem koji su prekinuli kada su se posvađali i kada mu je ona udarila šamar, a majka zadrugara Save Perovića, Suzana nedavno je objavila prepisku svog sina u kojoj se on hvali prijatelju kako je bio intiman sa Marijanom.

Autor: Pink.rs

#Marijana Zonjić

#Rijaliti Zadruga

'