AKTUELNO

Odlučili da nastave svoju vezu posle žestoke svađe.

Nakon burne noći pune vređanja i teških reči, Zerina Hećo je rekla da je završila vezu sa Banetom Čolakom, ali se ubrzo predomislila. Ona se vratila u krevet gde su nastavili sa svađom.

Foto: TvPink Printscreen

Ti se meni pokazuješ kao loša osoba. Podvojena si ličnost, imaš u sebi devojčicu i masku. Ali volim te, nažalost. Preko svega sam ti prešao. Ima bar dvadeset stvari za koje si me slagala, ali ti to nikada neću reći - vikao je Bane.

Zerina je uzela jastuk i htela da ponovo izađe iz sobe, a Bane joj se kleo u porodicu da joj neće oprostiti ako to uradi.

Foto: TvPink Printscreen

Ti meni kažeš da sam ti pao u očima nakon svega što sam se odrekao zbog tebe, p*čka ti materina pogana - bio je ljut Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne želim ovo da slušam. Da li misliš da je normalno da sedim i trpim maltretiranje? - rekla je Zerina i izletela iz sobe.
P*čko jedna! Ako ne možeš da sediš da rešimo, ne želim više da te vidim - urlao je Bane, a zatim poklekao i krenuo za njom.

Oni su neko vreme ispred hotelske sobe šaputali prekriveni jorganom, a zatim su se vratili unutra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: LUNA SE NAMERAČILA NA MARKOVA USTA: Ovo nije očekivao! Pogledajte šta je blogerka uradila Miljkoviću! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'