AKTUELNO

Priznao da je bio povređen.

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" Adam Đogani je dobio pitanje da li  oseća grižu savesti zato što je osujetio Marijanin tajni zadatak da ga prati ceo dan, zbog čega ona nije dobila poziv.

Da sam znao da je poziv u pitanju, pustio bih je. Ja sam mislio da je za spot. Kada sam saznao da je poziv u pitanju smorio sam se, grize me savest - rekao je Adam.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je potvrdila njegovu priču i otkrila da nema emocije prema njemu jer on ima novu simpatiju, misleći na Minu Vrbaški.

Nisam ravnodušna, teško mi je zbog svega i ne mogu tek tako da pređem preko toga. Ali ne bih bila sa njim ponovo - priznala je ona.

Luna se ubacila u razgovor i optužila Adama da laže.

Foto: TvPink Printscreen

Da toliko postoji strasti između njega i Mine do sada bi bili već zajedno. Primetila sam da se malo povukao u sebe posle priče sa Marijanom - iznela je ona svoje mišljenje.

Eleonora je otkrila da joj se Adam poverio da je imao emocije prema Marijani, ali da je povređen i ne želi to da iznese javno.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Zbog ONOG što je Adam rekao o zadrugarkama, Dorotea ZAURLALA na njega: PAO SI U MOJIM OČIMA, TI NISI MUŠKARAC! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Adam Đogani

'