AKTUELNO

Jednom rečju, 2016. godina bila je idealna, ali verujem da će mi ipak sledeća godina biti najlepša u životu, rekla je pevačica.

Jelena Kostov, jedna od najpopularnijih pevačica, period od kada ne radi, iskoristila je da skocka i okiti svoj dom u kom živi sa verenikom Miljanom.

Nasmejana i vesela pevačica je za ekipu portala Pink.rs  po prvi puta otvorila vrata svog stana u Beogradu.

- Mnogo mi je drago što ste došli u moj dom, da vidite ovaj novogodišnji ambijent. Nadam se da ću biti dobra domaćica - rekla je Jelena na samom početku.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ova godina donela joj je najlepše stvari - ostala je u drugom stanju, a sasvim je sigurno da će sledeća biti još lepša, s obzirom na to da će se poroditi u februaru.

- Termin mi je 24. februar, ali ako bude na tatu, probiće termin sigurno. A ako bude na mene, možda se rodi i ranije. Ne radim, ali i ne mirujem, jednostavno, radim ono što osećam da mogu - rekla je Kostov.

Na izmaku ove godine, pitali smo Jelenu kakva joj je bila godina, ali i zamolili smo je da se priseti šta je poželela sebi pre tačno godinu dana.

Ove godine sam dobila najlepšu vest na svetu, a i poslovno je bila najuspešnija do sada. Jednom rečju, 2016. godina bila je idealna, ali verujem da će mi ipak sledeća godina biti najlepša u životu. Moje želje su uvek bile skromne, uvek sam imala snove u skladu sa mogućnostima. Zbog toga sam i sve ostvarila - rekla je pevačica.

Jelena je potpuno sama okitila stan, a pored raskošne jelke, pažnju nam je privukao i irvas.

- To je moj najbolji prijatelj. Kada sam ga videla, odmah sam videla sebe, ovako trudnu sa stomakom. Zaljubila sam se u njega odmah - rekla je kroz osmeh.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Buduća mama ne krije koliko se veseli Novoj godini i praznicima, kao i da uživa u kićenju jelke.

- Ja sam dete u duši. Uvek se setim razgovora sa jednim taksistom, koji mi je rekao "Kad čovek prestane da se raduje Novoj godini i praznicima, to znači da je ostario u duši". Ja nikada ne želim da ostarim, raduju me praznici, kupujem poklone svima. Uvek se setim kad sam kao dete kitila jelku, sa sestrom. Ni danas se ništa nije promenilo, prvo sam okitila jelku u porodičnom domu u Dimitrovgradu, a onda i u Beogradu - ispričala je Jelena i dodala:

- U mom rodnom gradu se drugačije slavi Nova godina nego ovde. Ljudi mnogo više cene porodicu, okupljaju se za praznike. To sam shvatila tek kad sam došla u Beograda i videla koliko se brzo živi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pevačica obožava da pokonima obraduje najbliže tokom praznika, jer, kako kaže, njihovi osmesi nemaju cenu.

- Nemam granicu kada kupujem poklone, većeg Deda Mraza od mene nećeš videti. Volim i da dobijam poklone, ko to ne voli, ali više me raduje kada poklanjam - rekla je Kostov.

Kako poslednjih 12 godina radi, pitali smo je kako planira da provede ovu Novu godinu, s obzirom na to da neće nastupati.

Proteklih godina uvek sam bila tužna jer nisam sa svojima, jer nisam tamo gde je moje društvo. I ove godine sam dobila mnogo ponuda, ali pošto sam u osmom mesecu, nije preporučljivo da radim. Do sada sam bila i previše aktivna, tako da je došlo vreme da se skrasim. Najverovatnije ću provesti Novu godinu kod kuće - rekla je pevačica, a onda otkrila šta sebi želi u 2017. godini:
U sledećoj godini jedino želim da budem najbolja majka.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: M. Đurović

#Jelena Kostov

#Nova godina

#pevačica

'