AKTUELNO

Naravno da mi je žao posle ovolike ljubavi, poštovanja, negde čuči taj žal - rekla je pevačica.

Poznata pevačica Ana Bekuta gostovala je u jutarnjem programu TV Pink ''Novo jutro'', a  tom prilikom ona je govorila o predstojećem koncertu u Centru Sava koji će prirediti svojim fanovima. Ona je tom prilikom otkrila i da je iznenađena činjenicom da njenu muziku slušaju čak i današnji tinejdžeri, odnosno društvo njene unuke.

PROČITAJTE JOŠ: OVO MU POMAŽE: Sloba objasnio kako se brani od loših ljudi!

Foto: TvPink Printscreen

- Nema svaki dečak ili devojčica baku Anu Bekutu. Ja ovaj svoj koncert posvećujem generaciji novog, trećeg milenijuma, generaciji 2000. godišta jer su to deca koja i vole moje pesme. Ja sam iznenađena koliko oni vole da me slušaju. To je zaista jedna divna, pametna generacija na koju sam ja ponosna. I unuka i unuk su vrlo razumna deca i ne može sve. Nije dobro za njihovo odrastanje baš sve - rekla je Bekuta u jutarnjem programu TV Pink i dodala da joj je žao što nema decu sa izabranikom Milutinom Mrkonjićem.

Foto: TvPink Printscreen

- Naravno da mi je žao posle ovolike ljubavi, poštovanja, negde čuči taj žal. Na kraju krajeva on je jedan divan čovek, dasa koji je prihvatio moje unuke i moju decu kao svoju - rekla je pevačica.

Šta je Ana Bekuta još rekla u ''Novom jutru'' sauznajte u video-snimku:

Autor: Pink.rs

#Ana Bekuta

'