AKTUELNO

Očekuje nas odlična zabava!

Budući da Olja Bajrami neretko ističe kako je ona najbolja pevačka zvezda u rijalitiju, a zadrugari smatraju da je to Aleksa Savić, došlo je vreme da se vidi ko je u pravu. Tokom noći Veliki šef obavestio je Olju i Aleksu da će imati priliku tokom sutrašnje večeri da odmere svoje pevačke mogućnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su se odmah posvetili ovom izazovu i otišli da smišljaju sa kojom numerom će se najbolje predstaviti. Dok je Olji pomagala u izboru Nadežda Biljić i Savo Perović, Aleksa je sa druge strane imao pomoć od Zlate Petrović i Marka Stolića.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa, mlada Pinkova zvezda je odlučio da se sutra predstavi sa baladama, jer mu one najbolje leže, a Stolić ga je u pratnji gitare pratio dok je pojedine delove pesme ispevavao.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa je odlučio da se predstavi sa sledećim numerama: "Adio amore", " I sad me po tebi poznaju", "Kremen", "Samo se noćaš pojavi" i "Živim da te volim".

Dok je Olja pevušila ove pesme  "Ostrvo tuge", "Cigani" , "Harem", "Boli stara ljubav", "Tako mlada".

Pročitajte još: SHVATILA SAM DA TRUNEM: Zlata detaljno opisala svoj NAJTEŽI PERIOD U ŽIVOTU! (VIDEO)

Olja i Aleksa su bez obzira na nesporazum koji imaju, konsultovali oko ovog izazova, a kako je sve izgledalo možete pogledati u narednim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

#Olja Bajrami

'