AKTUELNO

Njihove večerašnje teme su bili ljubavni problemi.

Nakon što je negodovao odluku Baneta Čolaka da bude potrčko ove nedelje zajedno sa svojom bivšom devojkom Nadeždom Biljić, Miki Đuričić je odlučio da ostatak večeri provede sa Rebekom Popovića sa kojom je sve bliži iz dana u dan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki je priznao svoja osećanja Bori Santani sa kojim je komentarisao mladu novinarku. Rekao je da je ''pročitao'' Rebeku i da joj je to još samo jedan od pluseva u nizu koji ona ima od njega.

Druže, ona je rijaliti igrač, ta će biti gora od Miće, videćeš. Sad ću ja da napravim da se ona zaljubi, da iskoristim sve. Vidim da je za rijaliti - rekao je Miki o Rebeki.
Ima neko još ko mi se sviđa, ali u ovakve se ja zaljubljujem u te lažnjive koje će da me povrede - priznao je Miki Bori.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rebeka je najveći folirant, ali meni to ne smeta. Primam se na to jer je iskreno đubre - pričao je Miki, pa dodao nekoliko reči o Nadeždi Biljić:
Joj i ova ludača mi se okačila o vrat - rekao je o njoj Miki.

Bora se u ovom trenutku poverio svom rijaliti drugu da je njegovo srce potpuno osvojila nova učesnica rijalitija "Zadruge 2" Eleonora Miljković, ali smatra da kod nje nema šanse.

U jednom trenutku ispred njih se pojavila Rebeka Popović pa su zajedno sa njom komentarisali njeno učešće u rijalitiju, tačnije to da će ona za nekoliko meseci da postane aktivnija od Lepog Miće za crnim stolom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi smo shvatili da ti si za sve u pravu. Ti si totalno drugačija o njih, ti si Bog. Ti si prava devojka - rekao je Miki, a Bora se sa tim odmah složio.
Meni si draga, što si veća džukela ja ću te više voleti. Ja tebi čestitam - rekao je Miki Rebeki, pa su nastavili da pričaju o hrani i još nekim životnim temama.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'