AKTUELNO

On je ipak veran svojoj devojci.

Aleksa Savić stekao je veliku popularnost kroz muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" kada je milionski auditorijum, a naročito devojke oduševio kako svojim glasom, a tako i stasom.

Tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 2"  pokazao je da je kulturan i fin momak, što se većini njegovih cimerki dopalo, pa kruže priče po Beloj kući da nije zauzet momak, da bi pokušale da ga osvoje.

Foto: E-stock

Luna Đogani, poznaje Aleksu još iz perioda školovanja, pa je svima otkrila kakve kvalitete on poseduje, ali i to da su mnoge devojke "lude za njim" kako zbog njegovog civilizovanog i pristojnog ponašanja, a tako i zbog anđeoskog lica.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa je kulturan i fin dečko, ali kada ga neko napadne on ume da se brani. On ima svoj stav. Nije bio zavodnik kada smo išli u srednju školu. Kada je bio mlađi bio je drugačiji, bio je buckast, ali sada jako lepo izgleda. Moram da kažem da su mi mnoge devojke ovde prilazile i govorile kako im se Aleksa sviđa. Jelena Krunić mi je prva rekla da joj se sviđa Aleksa i da nema devojku da bi se i te kako borila za njega - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PONAŠAŠ SE KAO DA SAM JA IDIOT! Nakon raskida, Marko ODBRUSIO Maji: IZMEĐU NAS NEMA NIČEGA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo, od osmog minuta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

'