AKTUELNO

Tenzija među njima raste.

Večerašnja emisija "Izbor potrčka" počela ge gorućom temom proteklih dana - svađom Miljane Kulić i Marka Miljkovića.

Miljana je kao zapeta puška čekala da ospe paljbu po zadrugaru sa kojim je u žestokoj svađi.

Ja sam zaslužila da on urami moju sliku, a on me napada i poliva krevet. On je za mene priglupo stvorenje kome ja više neću davati na značaju - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je na to uzvratio da je Miljana ljubomorna i da je želela da rastavi njega i Maju, na šta je ona odgovorila da joj se Marko više ne dopada jer sada liči na divlje prase.

U svađu se umešala i Marija Kulić koja je sa Markom razmenila uvrede, a onda je Brendon otkrio koji je savet dao Marku da se reši Miljane.

Rekao sam mu da treba da joj uđe u fizički prostor i da ide za njom, da bi ona poela da beži od njega - kazao je Brendon.

PROČITAJTE JOŠ: SLUŠALI GA U NEVERICI: Lazar otkrio koliko je FILMOVA ZA ODRASLE SNIMIO, a zatim sve zasmejao do suza! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Na njegove reči je Miljana rekla da je Marko zaljubljen u Brendona i da to objašnjava njihov odnos.

Njemu je sujeta povređena jer je Maja pričala sa mnom i zbog toga je počeo da me napada. Meni je krivo što sam mu davala na značaju, a ispada da se ljutim jer sam i dalje zaljubljena u njega - rekla je Miljana.
Ona je bila zaljubljena u njega, ali više nije. Ja sam joj rekla, pre nego što je Marko ušao, da ne priča o njemu i da ga ne spominje jer šta god o njemu rekla proglasiće je zaljubljenom - otkrila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'