AKTUELNO

Pre nekoliko godina u Beogradu izgradio i zgradu.

Bivši košarkaš Marko Jarić odlučio je da se vrati u Srbiju i kako kažu bliski izvori ovog sportiste, Jarić će graditi luksuznu kuću u centru Beograda. Cena ove nekretnine procenjuje se na oko tri miliona evra.

PROČITAJTE: SPREMNA JE DA IDE NA SUD ZBOG OVIH OPTUŽBI! Minina majka presavila tabak: To je igranje sa ljudskim životima, neću da ćutim! (FOTO)

Foto: Printscreen Twitter

Jarić godinama živi u Americi, ali je veoma vezan za Srbiju, zbog čega se odlučio na ovakav korak. Sve je krenulo kada je Marko pre dve godine počeo da se interesuje za placeve u Beogradu zbog gradnje kuće.

Kako bi mogao da postigne sve poslovne obaveze, Marko je zahtevao da nađe plac u centru Beograda. Nekadašnji košarkaš plac je pronašao u  u Gospodar Jovanovoj ulici, i odmah aktivirao izvođače radova kako bi sagradio dom po svojoj meri.

Vila će biti na tri nivoa i imaće pet spavaćih soba, tri kupatila, veliku dnevnu sobu u prizemlju, manji dnevni boravak na drugom spratu, veliku kuhinju. Svaka od devojčica imaće svoju spavaću sobu kako bi i u Srbiji imale svoj dom, a na trećem nivou napraviće i sobu za igru, u koju će smestiti bilijarski sto, pikado, veliki kućni bioskop i još puno toga - rekao je izvor blizak Jariću.

Foto: Instagram

Ovo nije jedina nekretnina koju Marko Jarić poseduje u Beogradu, on je pre nekoliko godina izgradio i zgradu u kojoj izdaje i prodaje stanove. Osim ovoga, Jarić je imao i mnogobrojne i skupocene investicije u Njujorku, na ostrvu Indijan Krik na Floridi i na Beverli Hilsu.

PROČITAJTE: TEŠKO DA ĆETE GA PREPOZNATI: Učesnik ZADRUGE 2 je nekada izgledao SKROZ DRUGAČIJE, a danas devojke lude za njim! (FOTO)

Pink.rs

#Marko Jarić

'