AKTUELNO

On ima divnu porodicu. Ja sam bila prva devojka koju je on pre 20 godina doveo u svoju kuću i tada sam mu upoznala roditelje i brata - kazala je rediteljka.

Jelena Golubović u 2016. godini zabeležila je brojne uspehe. Naime, Jelena je pobedila u sedmoj sezoni rijalitija ''Farma'', a nedugo zatim vratila se svojoj prvoj i najvećoj ljubavi. Biznismena sa Kipra upoznala je pre više od 20 godina, a sada je sa njim ušla u 2017. godinu.

Ova godina je za mene bila veoma turbulentna. Jedan telefonski poziv mi je promenio život za 360 stepeni. Do sada se nisam nikada ovoliko spremala za neki doček, kao ove godine. Osećam se kao tinejdžerka. Sve sa njim me podseća na scenu iz nekog filma. Živim svoj san na Kipru - kaže Jelena za Pink.rs i dodaje da će joj njeni najbliži u novogodišnjoj noći ipak nedostajati.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Mama i baka su mi nedostajale u novogodišnjoj noći, jer sam baš vezana za njih, ali na vezi smo putem Vibera - rekla je pobednica Farme 7.

Golubovićeva je za naš portal otkrila i šta je svom Kipraninu poklonila za Novu godinu.

Budući da je moj Kipranin poslovan čovek, ja sam njemu za Novu godinu poklonila set kravata. Kravata je simbol muškosti i muževnosti. Pored toga, uzela sam mu i posteljinu - kazala rediteljka.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Jelena nam je otkrila i to da je već upoznala porodicu svog izabranika.

On ima divnu porodicu. Ja sam bila prva devojka koju je on pre 20 godina doveo u svoju kuću i tada sam mu upoznala roditelje i brata. To je bio jedan Božićni ručak, a verovatno ćemo se i u 2017. godini opet sastati na porodičnom ručku. Nažalost, otac mu nije više živ, ali jedva čekam da vidim njegovu mamu i brata.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pobednica Farme 7 je pored svog biznismena uspela da zaboravi sve bivše partnere i da vrati osmeh na lice nakon burnog raskida sa Dautom Dašom Kalačem.

Zovem ga ''moja beba'', a tako zove i on mene. Osećam se kao da niko nije postojao pre njega u mom životu. Sve bivše ljubavi sam zaboravila pored njega i spremna sam da otpočnem jedan novi život, možda čak i na Kipru. Volela bih da se ostvarim kao majka, a možda to bude i u 2017. godini, ko zna - kaže Jelena ushićeno.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Golubovićeva za svoju porodicu, prijatelje, verne fanove i čitaoce portala Pink.rs ima iste želje.

Čitaocima portala Pink.rs i mojim najmilijima, pa i sebi, želim da im krevet, novčanik i srce nikada ne budu prazni.

Autor: M. K.

#Farma

#Farma 7

#Jelena Golubović

#Nova godina

'