AKTUELNO

Keti poručila Tomi da Olja ne može da se poredi sa njom.

Ovo je bila burna noć za ljubavni trougao koji čine Toma Panić, Olja Bajrami i Katarina Keti Ristić. Olja je teško podnela moguće ispadanje iz takmičenja zato što je bila jedna od takmičara sa najmanjim brojem glasova publike. Usledila je "Igra istine" tokom koje su njih troje rešetani pitanjima o međusobnom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Keti je ponovila svoj stav da je Olja folirantkinja, a Tomu je pogodilo kada je Olja njihovu vezu prokomentarisala rečima "piši propalo". Situacija su kulminirala kada je Toma, na pitanje da li bi pre da izađu Keti ili Olja, izabrao Keti. Njih dvoje su se nakon toga osamili i ponovo razgovarali o svom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije svesna šta ću da joj radim za to "piši propalo". Ona je rekla da je to kazala da bi ućutkala Miću. Kakvu dramaturgiju vršiš? To je manipulacija. Ja ovde treba da se osamostalim. Oni o meni ne znaju ništa,samo nagađaju - bio je besan Toma.
Bora mi je rekao da samim tim što sam stalno sa tobom kvarim sliku o sebi jer ispada da sam došla da te razdvojim od Olje, i u pravu je, zato sam rešila da se dinstanciram - rekla je Keti.

Foto: TvPink Printscreen

Danas su mi prilazili ljudi i pričali da si ti i dalje zaljubljena u mene, ali da imaš kočnicu zbog roditelja koji te gledaju - kazao je Toma, što je ona porekla.
Mene svi gledaju čim ti uđeš u prostoriju. Ja nemam razlog da skrećem pogled s tebe. Mogu da gledam koga hoću, a oni su tu da donose zaključke - rekla je Keti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedini zadatak koji ti možeš da imaš je da me poremetiš, sama tvoja pojava! - pričao joj je Toma.

Katarina mu je zatim poručila i da je podvojena ličnost, jer je pre toga kazao da mu se sviđa Ollja, a zatim ponovo izrazila svoje mišljenje o suparnici.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ja više nikad ne bih bila sa tobom jer ona može da bude sa mojim bivšima, ja sa njenim ne mogu. Ona sa mnom ne može da se poredi. Ja znam neke tvoje bivše koje su simpatične, ali to nije slučaj sa ovom pevaljkom - rekla je Keti.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: MANIPULATORKA I FOLIRANTKINJA: Keti priznala koja joj se zadrugarka ne dopada! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Katarina Ristić

#Tomislav Panić

'