AKTUELNO

Još je sve podseća na njega.

Novinar Milan Milošević došao je u Belu kuću da porazgovara sa Lunom Đogani o dešavanjima u rijalitiju u prethodnim danima. Luna često pominje Slobodana Radanovića, pa je to bilo prvo pitanje za nju. Prvo što su pomenuli bila je bunda koju joj je Sloba poklonio na jednoj od Zadrugovizija.

Foto: TvPink Printscreen

Bundu nisam ponela, nije bilo mesta u torbi, ali majica je tu ali je ipak ne nosim. Ja sam još uvek psihički umorna nisam se ni odmorila za dva meseca - rekla je Luna.

Jelena Krunić prenela je Luni informacije o Slobi iz spoljašnjeg sveta i Luna je saznala da Sloba ignoriše priče o njihovoj vezi. To je Lunu povredilo.

Rekla mi je da Sloba i dalje nema komentar za mene, ponaša se kao da nikad nije bio sa mnom. Ja verujem u to, ali ne umem da se foliram i da obećam nekome da neću pričati o njemu. Mene sve ovde podseća na njega, ovde je sve počelo, klupica na kojoj smo se poljubili. Ja kad sam se videla sa njim posle prve "Zadruge" to više nije bio Sloba. Pitao me je da li sam sigurna u odluku da uđem opet u Zadrugu. Mislim da je to njegova sujeta i da se plaši što će morati da me gleda sa nekim drugim muškarcem - dodala je Luna.

Milan je Luni postavio i pitanje zašto ne voli Mairjanu i da li bi za Adama pre izabrala Minu ili Marijanu.

Foto: TvPink Printscreen

Meni Adam više ništa neće da priča. Nije trebalo da reagujem uopšte i neću to više raditi. Neću se mešati u njegove sukobe, ako je on srećan pored nje ja bih ga podržala.Kada bi došao kod mene i rekao to podržala bih ga - rekla je Luna i nastavila.
Minu bih pre odabrala, znam da ga Mina smiruje, sa Marijanom se stalno svađa. - bez razmišljanja je odgovorila.

Luna je naglasila i da niko od momaka iz "Zadruge 2" nije privukao njenu pažni ni izgledom ni ponašanjem i da bi jako volela da se zaljubi ali to ne može da se desi na silu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je tekao razgovor između lune i Milana možete pogledati u videu ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Luna Đogani

'