AKTUELNO

Njihove emocije nisu potpuno ugašene?!

Učesnici ali i gledaoci najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", pre nekog vremena su saznali da su Mina Vrbaški i Adam Đogani bili u vezi pre ulaska u Belu kuću.

Foto: Rijaliti Zadruga

Izgleda da su se strasti između bivšeg ljubavnog para ponovo rasplamsale, s obzirom na to da su njih dvoje večeras bili izuzetno bliski.

Adam se nekoliko puta žalio kako mu nedostaje nežnosti i pažnje pred kamerama najgledanijeg rijalitija u regionu, dok Mina nije štedela reči za njegovu bivšu devojku, Marijanu Zonjić.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nakon burne večeri, u kojoj su gledali klipove nastale proteklih dana, Mina i Adam su se osamili u Pabu luskuznog imanja.

Oni su tamo neobavezno ćaskali, a kada je došlo vreme da svako od njih krene u svoj krevet na spavanje, pao je i jedan poljubac "na blic". Ipak, zadrugarka je posavetovala Đoganija da ne bi bilo pametno da nastave sa razmenjivanjem nežnosti, jer ona ima herpes, te ne želi da se isto dogodi i njemu.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nema sumnje da ova stara ljubav još nije ugašena, a kako će se nadalje razvijati situacija između njih dvoje, ostaje da vidimo.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA I LUNA SE ČAŠĆAVALE UVREDAMA, a onda Đoganijeva poslala javnu poruku Slobi! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj interesantan trenutak pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Adam Đogani

#Mina Vrbaški

'