AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno dok je slušao ove reči.

Bliznakinja, Miljana Arsić, raskinula je pre nekoliko dana sa Jovicom Putnikovićem, a večeras je zadrugarima pušten snimak na kom Arsićeva sa svojom drugaricom, Darijom Stević ogovara Jovicu.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam šta da kažem. Nismo zajedno, rekli smo da je to to, obećala je i sestri, briga me. Totalno me boli uvo, ne bi bili zajedno svejedno - rekao je Putniković kada je odgledao klip.

Zatim su Darija i Miljana objasnile zbog čega su ga ogovarale, a glavni problem je nastao zbog toga što njih troje dele ovonedeljni budžet.

Foto: TvPink Printscreen

Na budžetu smo zajedno, on jede tri puta više od nas. Moramo da brinemo o njemu kao da smo mu majke. Ne gleda uopšte koliko mi jedemo, on ima 17 obroka dnevno a mi razvlačimo pirinač dve nedelje - rekla je Darija.
Prekinuli smo svaki kontakt, podelila sam mu njegov deo hrane, nećemo više biti zajedno na budžetu. On nema osećaj za mene, ne poštuje me, sestri sam obećala da neću biti sa njim, prestale su moje emocije prema njemu, ne mislim da je dobra osoba - zaključila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MOSKVA I MAJA SE POMIRILE, Luna poludela: Ja sam ispala debil, njoj si se izvinila, a mene si vređala! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Darija Stević

#Jovica Putniković

#Miljana Arsić

'