AKTUELNO

Zamerio mu je što ne deli hranu.

Zadrugari su večeras gledali snimke najzanimljivijih događaja protekle nedelje, a na jednom od njih je bio Miki Đuričić koji je otužio Jovicu Putnikovića da je sebičan, jer ne deli hranu.

Ja kada sam došao nisam imao ništa tri dana, on nije prišao ni da me pita kako sam. Nije mi rekao ni dobar dan, a onda je tražio uštipke od mene. Ja sam rekao da ne dam, ni Damiru nisam dao jer ni on mene nije ponudio kada sam bio bez ičega. Priznajem da sam imao predrasude prema njemu jer su mi Nemanja Tošić i još neki ljudi rekli da je sebičan, ali ja volim svakome da dam drugu šansu - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Stalno se vrti priča kako ja nikome ništa ne dajem, a ja sam takav prema onima koji su uzimali od mene. Kada je Miki ušao svi su se skupili oko njega, a ja nisam hteo da mu se šlihtam. Ima dana, pričaćemo - kazao je Joca.

Aleksa Savić je stao u njegovu odbranu i rekao da je Joca ogorčen od svog rođendana kada su mu ostali ukućani razgrabili poklone.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MOSKVA I MAJA SE POMIRILE, Luna poludela: Ja sam ispala debil, njoj si se izvinila, a mene si vređala! (VIDEO)

Svi znaju da ja volim da delim i kuvam za sve. Kada sam sa Miljkovićem bio u najvećem ratu, delili smo hranu. Primitivno je svađati se oko hrane, kao da smo hijene. Generalno smo stoka - zaključio je Miki.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Jovica Putniković

#Miroslav Miki Đuričić

'