AKTUELNO

Pevačica Sandra Afrika 31. decembar provešće radno, a pre toga će se postarati da sve drage ljude obraduje novogodišnjim darovima.

Godina na izmaku bila je više nego uspešna za atraktivnu pevačicu Sandru Afriku, zbog čega je više nego zadovoljna - i u 2016. uživala je u skladnoj vezi sa dugogodišnjim partnerom Mikišom, a kada je posao u pitanju, ima sve razloge da bude prezadovoljna, budući da su singlovi koje je objavila ove godine postigli veliki uspeh.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- U privatnom životu mi je sve isto, ništa se promenilo nije. Ipak, kada je reč o poslu, objavila sam mnogo pesama koje su postale hitovi, dosta spotova... Bila sam baš vredna, radila sam dosta, a u narednoj godini ću biti još vrednija. Moram da uradim album – deset godina pevam i još uvek nisam objavila nijedan album i mislim da je to moja publika zaslužila - ističe pevačica koja u novu godinu ulazi sa velikim planovima.

Iako je već skovala dugoročne planove vezane za muzičku karijeru, Sandra ništa ne planira unapred kada je privatni život u pitanju. Interesovalo nas je da li planira da konačno stane na ludi kamen u 2017. godini, a Sandri je odmah zasmetala naša radoznalost.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Jao, to me baš svi pitaju! Toliko me nervira to pitanje, kao da sam baba od sto godina (smeh)! Ima vremena za sve. To se ne planira i nema potrebe za tim, taj papir mi ništa ne znači – isto mi je, jer ja sa njim živim već deset godina i odlično funkcionišemo - iskrena je bila Afrika koja je priznala da ne doživljava često iznenađenja od svog dečka.

- Nije on baš tako nešto romantičan, da izmišlja i smišlja svašta nešto. On je, onako, skroz običan tip, normalan, ne iznenađuje me preterano. U svemu se dogovaramo, pa samim tim ni nema nekih iznenađenja. Nije u tom fazonu - ističe Sandra i dodaje da joj je on već deset godina zaredom najveća podrška i oslonac.

Pevačica će, kao i prethodnih godina, najluđu noć provesti radno, ovaj put u Švedskoj, a pre toga će se potruditi da mnogobrojne članove svoje porodice obraduje novogodišnjim darovima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Volim da dobijam poklone, naravno, ko ne voli, ali ja sam više neko ko daje poklone. Ima nas baš dosta u porodici, samo se "kotimo", ima nas mnogo... Šta ću, moraću i ja da nastavim taj niz - kroz smeh je za Pink.rs izjavila pevačica koja će se, po svemu sudeći, uskoro ostvariti u ulozi majke.

I dok mnogi priželjkuju mnogo toga u predstojećem periodu, pevačica u 2017. ulazi sa samo jednom željom - da bude zdrava.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Poželela bih zdravlje i sebi i čitaocima portala Pink.rs jer je to, zaista, najbitnije. U ovoj godini sam bila baš bolešljiva, imunitet mi je oslabio, pa želim da u 2017. godini budem zdrava da bih mogla sve da izdržim i da završim što pre album - završava Sandra.

Sandra nosi plašt i novogodišnju kapicu "Kostim Supercentra" iz Zemuna.

Autor: D. Tanasijević

#Nova godina

#Praznik

#Sandra Afrika

#pevačica

'