AKTUELNO

Nije mu lako!

Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević započeli su romansu pred milionima gledalaca u rijalitiju "Zadruzi", ali je njihova veza naišla na veliki test. Naime, Vladimir je diskvalifikovan, a iako je samo nekoliko dana posle njega i Stanija izašla kako bi otišla na hitnu operaciju, oni opet nisu uspeli da se sretnu.

Foto: Rijaliti Zadruga

Naime, ne znajući da će Stanija izaći, Vladimir je otišao u Crnu Goru, a sada je objavio poduže pismo kojima je obavestio sve pratioce šta se dešava.

- Ljudi. Pre svega želim da vam se svima zahvalim na podršci koju iz dana u dan pokazujete, a posebno na brizi koju ste pokazali kada je u pitanju Stanijino zdravlje. Hvala vam od srca. Dužan sam da vam kažem da se ona neće oglašavati u medijima. Jutros u 6:15 je otputovala za Ameriku. Kako to obično u životu biva, mimoišli smo se. Dokaz da niko nije znao da zbog loših nalaza ona može izaći iz rijalitija je i to da sigurno ne bih par sati pre njenog izlaska iz Zadruge ja došao u Crnu Goru, već bih je čekao na izlazu. Za sve koji pitate da li smo se čuli, JESMO! Bili smo na vezi od ponoći do njenog ulaska u avion. Jaka i nasmejana je odletela i svi je sa osmehom na licu očekujemo da se vrati u Srbiju i da nastavi tamo gde je stala kada je rijaliti u pitanu. Na njoj je da se što pre oporavi a na meni da idem u Američku ambasadu po vizu - napisao je Vladimir.

Foto: Printscreen Instagram

On je dodao i skrinšot njihove komunikacije preko Vajbera, što samo dokazuje da su se čuli.

Nasmejana lica, a duše tužne. Tomoviću, put pod noge i pravo za Ameriku - napisao je Vladimir.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: OVO PITANJE JE POTPUNO ZBUNILO STARLETU! Stanija u MAGAZINU IN nije mogla da odgovori da li je zaljubljena u Vladimira!

Da li će se Vladimir uskoro pridružiti svojoj dragoj u Americi, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'